De krachtige en bewezen methode voor merkontwikkeling

Mensen geven hun schaarse aandacht alleen nog uit aan merken die hun leven verrijken. Klaas Weima laat aan de hand van nieuw wetenschappelijk onderzoek en voorbeelden uit de praktijk zien hoe je wél aandacht voor jouw merk krijgt. Met als resultaat minder marketingverspilling, blijere klanten en een hogere bedrijfsresultaat.

Het boek Aandachtsmarketing biedt een krachtige, eenvoudige en bewezen werkwijze om aandacht voor jouw merk te verdienen en geeft handvatten om direct aan de slag te gaan.


Bestel het boek
Doe de Quickscan
Om te ontdekken welke onderdelen van het canvas jouw specifieke aandacht verdienen, hebben we een interactieve test ontwikkeld. Op basis van een set van vragen krijg je direct inzicht in de knelpunten van je marketingstrategie.
Doe de quickscan
Inkijkexemplaar
Inkijkexemplaar
Benieuwd naar de inhoud van Aandachtsmarketing?
Bekijk alvast het inkijkexemplaar

Lees de eerste pagina's

Tools & Downloads

Haal het meeste uit het boek met de gratis tools en downloads.
CMOtalk

CMOtalk

Dé maandelijkse inspiratie boost voor marketing- en communicatieprofessionals.

Luister mee in deze unieke podcast serie met de top van Nederlandse CMO's over actuele marketingthema’s. Ontdek hun visie op marketingcommunicatie in het post-digitale tijdperk.

Ga naar CMOtalk.nl

Aandachtsmarketing in de media

Over Klaas Weima

Klaas Weima (1976) is oprichter en managing director van creatief marketingbureau Energize. Hij schreef de boeken Webvertising, Verdiende aandacht en Aandachtsmarketing. Verdiende aandacht werd genomineerd voor de PIM Marketingliteratuurprijs.

Al tien jaar is Klaas podcastmaker en host van CMOtalk, waarin hij maandelijks Chief Marketing Officers aan de tand voelt over actuele marketingthema’s. Met CMOtalk heeft hij een vaste rubriek in Adformatie. Ook blogt hij voor Marketingfacts.

Klaas is als vaste gastdocent verbonden aan NIMA en Nyenrode Business Universiteit. Hij studeerde Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit en is NIMA Register Marketeer.
Klaas als spreker
Kun je hulp gebruiken of wil je een training boeken? Energize organiseert diverse workshops en
incompanytrainingen.
Neem contact op