“Dat is ons credo. In tijden waarin het steeds moeilijker is om de aandacht te verkrijgen, kan het simpelweg niet meer gewoon worden gekocht. Het moet verdiend worden.”
Om de aandacht te vestigen op ons credo publiceerde onze oprichter Klaas Weima er een boek over. Het bevat interviews met zijn favoriete gedachteleiders in marketing, reclame en popcultuur die allemaal debatteren over het onderwerp ‘Verdiende Aandacht®’ in een overbelaste tijd. Door de vele communicatiekanalen die deze tijd biedt te cultiveren, wordt het boek gecomplimenteerd met een blog, mobiele app en een tablet app. Hierdoor kan iedereen deelnemen aan het debat, luisteren naar echte interviews, meer informatie over bepaalde onderwerpen vinden én rechtstreeks hierover met de auteur tweeten.


Verdiende Aandacht® heeft ook de aandacht verdiend van docenten en studenten in Nederland, want het boek maakt nu ook deel uit van het curriculum van de Hogeschool Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Het project werd ook genomineerd voor de PIM Literatuur Prijs en stond op nummer 5 in de Management Book Bestseller lijst.

De iPad en iPhone app maakten binnen één dag een sprong naar de tweede plaats in de boekenafdeling van de App Store en als je ‘Verdiende Aandacht’ intikt op Google zie je dat het boek ook flink wat aandacht kreeg op diverse blogs. Op dit moment werken we aan een Engelse versie