Houd ook je huis in topconditie.
In de nieuwe campagne kijkt BLG Wonen verder dan alleen de hypotheeklasten. Met de online service krijgen huizenkopers persoonlijk advies voor het onderhoud van hun woning. Zo komen huiseigenaren niet langer voor financiƫle verrassingen te staan.

Uit onderzoek van BLG Wonen blijkt dat meer dan 30% van de huizenkopers onvoldoende geld heeft om hun huis in goede staat te houden. Zonde, want als je huis in topconditie is kun je daar langer van genieten en houd je ook de kosten binnen de perken. Daarnaast blijkt ook nog eens dat een goed onderhouden huis allerlei gezondheidsproblemen helpt voorkomen. Een echte win, win, winsituatie dus.

BLG Wonen gaat verder dan alleen het bieden van een passende hypotheek, want dankzij het persoonlijk onderhoudsplan voor een (nieuw) huis wordt wonen nog duurzamer en ben jij je bewust van de investeringen in onderhoud op de korte termijn en in de toekomst.

Online service
Om huizenkopers verder te laten kijken dan alleen de aankoopsom en de eenmalige kosten van hun nieuwe woning ontwikkelde Energize voor BLG Wonen een online service. Dit is een tool waarmee huizenkopers een onderhoudsplan kunnen maken op basis van hun woonsituatie. Naast alle nodige onderhoudstaken voor de woning worden in het onderhoudsplan ook de gemiddelde kosten meegenomen. Op deze manier weet iedereen met welke kosten zij naast de hypothecaire lasten rekening moeten houden. Zo weet iedere huiseigenaar wat hij moet reserveren om zorgeloos te kunnen wonen.

Je huis in topconditie
In de campagne richt BLG Wonen zich op de positieve effecten van een huis dat in topconditie is. Want een huis in opperbeste staat verbetert het wooncomfort en laat je op twee oren slapen. In een middelenmix van radio, TV, OOH, online display en social media maken we duidelijk dat je met een simpele ingreep eindeloos kunt genieten van een warme douche en dat hoofdpijntjes in de slaapkamer verleden tijd zijn.

Benieuwd naar het onderhoud van jouw woning? Ga naar hypotheek.blgwonen.nl/onderhoudsplan