BLG Wonen maakt wonen mogelijk voor mensen zonder vast contract
In een nieuwe campagne springt BLG Wonen in op de trend van flexibele arbeidscontracten.

Je hoort het steeds meer om je heen: mensen met tijdelijke contracten, die freelancen of zzp-er zijn. Dat geeft vrijheid, maar brengt ook een onzekerheid met zich mee. Want velen denken dat zij geen huis kunnen kopen omdat ze geen vast arbeidscontract hebben. Maar vaak is er wél veel mogelijk, mits hypotheekverstrekkers zien wat je in huis hebt. Om dat te communiceren lanceert BLG Wonen een campagne die zich richt op mensen zonder vast contract.

BLG Wonen trekt zich het lot van deze groep aan en kijkt niet alleen naar de cijfers, maar ook juist naar hun perspectief. In de campagne laat BLG Wonen zien dat zij haar doelgroep begrijpt en een passende oplossing heeft voor bijna elke situatie. Zo is het voor iemand met een tijdelijk contract mogelijk om met een intentieverklaring een hypotheek te krijgen. Uitzendkrachten kunnen met een perspectiefverklaring terecht. En voor zzp’ers en ondernemers zijn er al vanaf één jaar ondernemen mogelijkheden om een hypotheek af te sluiten.

Op www.blgwonen.nl/hypotheekzondervastcontract kun je terecht voor specifieke informatie die bij je situatie past. Ook delen klanten hun ervaringen met BLG Wonen en wordt er in infomercials uitgelegd wat de voorwaarden zijn. Via tv- en radiocommercials, online advertising, social media en digital-out-of-home laat BLG Wonen de hypotheekmogelijkheden voor mensen zonder vast contract zien.