Haal de vrolijke en smaakvolle Kruiden Sjeffies van PLUS in huis.
Maak maar snel ruimte thuis in de keuken. Haal de vensterbank leeg. De Kruiden Sjeffies komen eraan. Dit zijn twintig kruidensoorten vertaald naar evenveel superleuke karakters. Deze groep vrolijke vriendjes laat kinderen spelenderwijs kennis maken met verschillende kruiden, want Goed Eten staat ook voor weten wat je eet. Ze kweken ze zelf en gebruiken ze in de maaltijd. Onze thematiek luidt daarom: Laat zien wie de Sjef is! Je ontvangt een Kruiden Sjeffie bij elke vijftien euro aan boodschappen.
Opvallende ‘vlogger’ campagne
Energize bracht in samenwerking met Big Fish Animatie de verschillende Sjeffies tot leven in een vooral digitale activatiecampagne. In een serie video’s zien we telkens hoe ‘vlogster’ Anne Anijs de kijker voorstelt aan haar vriendjes. In de unboxingvideos legt ze uit hoe je een Sjeffie en het Kruiden Sjeffie verzamelkeukentje in elkaar zet. Zo leert Nederland de grappige, bijdehante en vrolijke karakters kennen waaronder Karel Kervel, Monica Melisse, Renzo Radijs en Beau Bieslook.

De wereld van onze vlogger en haar vrienden werd ook vertaald naar social kanalen, digital OOH en een Kruiden Sjeffies Doeboek.

Bekijk hier alle vlogs van Anne Anijs en vergeet haar niet te liken en te abonneren op haar kanaal #kruidensjeffies