Energize ontwikkelde de nieuwe online kerstcampagne waarin PLUS verhalen vertelt van busreizigers die op weg zijn naar hun (corona-proof) kerstvieringen.
Energize ontwikkelde de nieuwe online kerstcampagne waarin PLUS verhalen vertelt van busreizigers die op weg zijn naar hun (corona-proof) kerstvieringen.
Verlangen naar samenzijn
2020 gaat de boeken is als het jaar waarin we onze families en vrienden minder vaak en ongedwongen zagen dan we allemaal wilden. Niet voor niets kijken we dit jaar extra reikhalzend uit naar een avond waarop we onze dierbaren weer zien rond een feestelijk gedekte tafel vol heerlijke gerechten. Maar hoe bereid je je voor op kerst, als we niet weten hoe we de feestdagen kunnen vieren? Ook al wordt het anders dan we gewend zijn, met PLUS maak je er hoe dan ook een heerlijk samenzijn van.
De bus brengt mensen samen
In nauwe samenwerking hebben Wunderman Thompson en Energize een geïntegreerde campagne ontwikkeld voor de feestdagencampagne van PLUS.

Buschauffeur Mo heeft de hoofdrol in de TVC. Op eerste kerstdag zien we diverse mensen zijn bus in- en uitstappen. Online verrijken we de TVC met de verhalen van die personages. De bus brengt hen bij hun geliefde familie, vrienden of buren.

Iedereen heeft het kerstdiner zorgvuldig voorbereid. Door inspiratie op te doen op plus.nl, door de online bestelling te laten bezorgen, of misschien moesten er last minute toch nog extra boodschappen gedaan worden om het samenzijn compleet te maken. 

Inspiratie voor een feestelijke kerst
Samen maken we er het beste van. We inspireren iedereen om kerst op een veilige manier te vieren, uiteraard binnen de mogelijkheden die we dit jaar hebben. Met intiem kleinschalig diner thuis, een raamlunch of een voortuinfeest met de buurt. Want goed eten, is samen eten. Daarom vind je bij PLUS alles voor smakelijke feestdagen. Van een uitgebreid feestdagenassortiment, de veelzijdige inspiratie voor het kerstmenu o.a. in een Facebook Instant Experience tot de snelle PLUS bezorgservice.