Spaar supersnelle knikkers bij PLUS
Knikkeren is weer helemaal hot. Van het kijken naar races tot het bouwen van je eigen knikkerbaan. Reden voor PLUS Supermarkt om in te haken op deze rage met de spaarcampagne: Marble Maniacs. Vanaf zondag 31 januari spaar je bij PLUS voor 24 supersnelle knikkers. Er zijn 4 teams om mee te racen op de PLUS knikkerbaan: Green Maniacs, Red Maniacs, Yellow Maniacs en het team dat te zien in het TV programma Marble Mania (iedere donderdag te zien om 20:30 op SBS6). Energize ontwikkelde voor deze spaaractie de campagne op basis van het overkoepelende concept en de karakters door Wunderman Thompson. 
Alles draait om de knikkers
Knikkeren is serious business. We vliegen deze activerende campagne aan als een sportieve strijd. Met alle ingrediënten die daarbij horen. Van vurige sportverslaggeving, tot de fysieke en mentale onderlinge strijd. De 24 knikkers zijn de hero’s, die leven in hun eigen 3D wereld waar hun karakters leiden tot grappige situaties. Zo duwt Turbo Tomaat in het voorbijgaan Zure Pruim aan de kant. De knikkers finishen in de echte wereld in de knikkerbaan en het verzamelblik van een jongetje.
Maak ze gek met Marble Maniacs
Om de spaarwoede extra aan te wakkeren, maken we gebruik van online video waarin de situaties uit de TVC uitgelicht worden. Met knikkerraces in online display en op Instagram, Snapchat, TikTok en Facebook vergroten we bekendheid met de spaarcampagne. Ook worden gedurende de actieperiode zes Limited Edition baanuitbreidingen uitgebracht om je knikkerbaan nog vetter te maken.