Yuniku lanceert een nieuwe 3D brillenlijn. Na de succesvolle 3D geprinte collecties Cabrio en Ørgreen lanceert Yuniku een nieuwe brillenlijn die volledig gedesigned is rondom het zicht van de brillendrager: UNITi.

UNITi is een strakke en stijlvolle serie brillen gemaakt met een 3D geprint frame van polyamide in zes verschillende kleuren met pootjes en details van titanium. De 12 brillen uit de UNITi collectie zijn daarmee niet alleen extreem licht en elegant, maar ook nog eens bijzonder sterk.

Voor de lancering van de nieuwe collectie van Yuniku ontwikkelden we naast de naam, ook een serie uitingen voor opticiens en de aankleding van hun winkels, in samenwerking met Alek Bruessing en Luminous
Over Yuniku
Yuniku is onderdeel van Hoya Vision Care en maakt met de 3D printtechnologie visie-gecentreerde brillen. Door het gezicht te scannen worden de bril en de glazen precies afgemeten op jouw gezicht. Daarnaast wordt de bril geoptimaliseerd naar de persoonlijke behoeften en levensstijl, zodat je kunt genieten van een bril die perfect past, comfortabel zit én het allerbeste zicht biedt. Yuniku heeft naast UNITi ook de collecties Ørgreen en CABRIO beschikbaar.