VIER DE 400E PLUS MET KADOKORTING
Nederland kleurt steeds groener en goed eten is voor steeds meer buurten bereikbaar. In het najaar opent PLUS haar 400e winkel. Daarom is het een maand lang feest bij PLUS met extra aanbiedingen, gratis bezorging en spaar je met Kadokorting voor extra shoptegoed bij meer dan 30 winkels. Energize ontwikkelde een overkoepelende paraplugedachte om alle losse, feestelijke activiteiten en campagnes met elkaar te verbinden.
SPAAR VOOR KADOKORTING BIJ 30 WINKELS
Daarmee ontvang je extra shoptegoed bij meer dan 30 winkels. Hoe meer je spaart, hoe hoger jouw Kadokorting wordt! Zodra je jouw tegoed verzilverd bij één van de aangesloten winkels, verhoogt de winkel de waarde. Dat kan oplopen tot wel 50% extra shoptegoed! Zo heb jij extra veel cadeautjes te geven. Voor onder de kerstboom, op een verjaardag of gewoon voor jezelf. Het extra shoptegoed is te innen bij de diverse winkels van We Fashion en Shoeby tot Kwantum, Leen Bakker en Top1Toys.   
UITWERKING & MIDDELEN
De campagne inzet was breed. Van TVC en radio tot diverse online video's, bumper ads en social uitingen. Daarnaast is onder dezelfde overkoepelende gedachte Inslaan en Gratis bezorging onder de aandacht gebracht middels tag-ons, radio en diverse online uitingen.