In een tijd waarin aandacht moeilijker en moeilijker te krijgen is, kan het niet meer gewoon worden gekocht. Je moet het verdienen.

Iedereen schreeuwt om aandacht. En met bijna 10.000 commerciële boodschappen per dag is het voor consumenten lastig om het juiste te kiezen. Hoe zorg je er als merk dan voor dat mensen aandacht besteden aan jouw merk en jouw communicatie uitingen?

Onze missie is om aandacht te verdienen voor merken door ervoor te zorgen dat merken op een relevante manier het leven van mensen verrijken. Want alleen dan kun je als merk ook met mensen communiceren en verdiende aandacht creëren. We geloven niet in het vertellen van herhalende en ongeïnspireerde boodschappen, maar in gedurfde uitspraken en relevante verhalen met een onderscheidend vermogen.

Benieuwd hoe we jouw merk kunnen laten groeien door de juiste aandacht te verdienen? Lees hieronder alles over Attention Triggers, download onze whitepaper of neem contact met ons op.
Zet je merkbelofte en proposities op scherp, bepaal de doelstellingen en kies de juiste Attention Triggers. Creëer in 4 stappen verdiende aandacht en laat je business groeien.

DOWNLOAD CANVAS
Aandachtstrekkers - Vergroot de effectiviteit van je merkcommunicatie
Hoe werkt aandacht? En hoe kunnen merken op een constructieve én relevante manier aandacht verdienen?

Samen met prof. dr. ir. Peeter Verlegh van de VU Amsterdam hielden we een grootschalig onderzoek naar aandacht, waarbij we onderzochten welke factoren het verkrijgen van aandacht kunnen voorspellen. Dit leverde zes Attention Triggers op, die we hieronder kort toelichten:
In het whitepaper ontdek je hoe aandacht werkt en vertellen we je alles over de zes Attention Triggers en het gebruik ervan.
DOWNLOAD WHITEPAPER
Voor deze merken verdienen wij aandacht
JIJ VERDIENT ONZE AANDACHT