Aan dacht

Wij geloven dat aandacht de nieuwe valuta is en helpen merken om waarde te creëren. Dit doen we door verdiende aandacht te geven aan je communicatie, aan de vaardigheden van je team en aan je merk.
Verdiende aandacht

Concept Ideation

Bij Energize benadrukken we het belang van creativiteit en nauwe samenwerking. We geloven niet in het simpelweg overhandigen van een briefing en wachten op resultaten. Door middel van gerichte briefings, duidelijke inzichten en een open samenwerking kunnen we samen het beste werk leveren. We streven ernaar om campagnes te creëren die de aandacht verdienen en dit bereiken door een gezamenlijke inspanning.

Creative Strategy

Geef je merk de aandacht die het verdient. Aandacht waardoor je merk én business groeit. Bij Energize geloven we in samenwerking, interactie en de kennis van je medewerkers. Of het nu gaat om het ontwikkelen van je merkmanifest, een heldere positionering of een onderscheidende waardepropositie.
We denken graag mee.

Craft and Production

Ben je klaar om écht de aandacht te trekken van je doelgroep? Bij Energize maken we spraakmakende campagnes en digitale content die de aandacht verdienen. Wij helpen je graag bij het maken van een creatieve strategie, concepting en crafting. Online én offline. Van traditionele media tot social media.


Neem contact op
Aandachts- marketing
Klaas Weima laat aan de hand van nieuw wetenschappelijk onderzoek en voorbeelden uit de praktijk zien hoe je wél aandacht voor jouw merk krijgt.

Het boek biedt een krachtige, eenvoudige en bewezen werkwijze om aandacht voor jouw merk te verdienen en geeft handvatten om direct aan de slag te gaan. 
Ontdek meer