Bouw je eigen EK met PLUS BRICKS

Maak je klaar voor het EK. Na negen jaar zijn we er weer bij en dat is meer dan prima. De Oranje-gekte zal hoe dan ook weer los barsten en ook PLUS draagt haar steentje bij, met de nieuwste PLUS BRICKS spaarcampagne. Daarmee bouw je zelf een EK stadion en speel je jouw voetbalwedstrijden. Energize ontwikkelde de digitale campagne en de activatie voor deze loyaliteitscampagne.

Bij PLUS spaar je vanaf 23 mei voor PLUS BRICKS waarmee je jouw eigen EK stadion bouwt. Scoor een compleet voetbalstadion met spelers, coaches, supporters, spelersbus, scheidsrechter en zelfs een VAR-monitor om jouw EK helemaal tot leven te brengen. Bij iedere 15 euro aan boodschappen en wekelijks geselecteerde actieproducten krijg je een gratis zakje PLUS BRICKS.

Spaar ze allemaal

Om te zorgen dat iedereen weet dat je bij PLUS spaart voor je eigen EK-stadion, ontwikkelen we stop motion video’s met herkenbare voetbalacties in de hoofdrol. Een spraakmakende kopbal, een gestopte penalty en een geweldige beslissende goal. Alle acties zijn voorzien van sportcommentaar van niemand minder dan Wolter Kroes, waardoor we ons helemaal onderdompelen in de sfeer van het EK. De video's dienen bovendien direct als inspiratie voor de activatie, waarbij kinderen zelf aan de slag kunnen en spelen met hun gespaarde PLUS BRICKS in de speciale PLUS BRICKS app.

Bouw, speel en film je eigen EK

Met de PLUS BRICKS app maak je zelf eenvoudig een unieke stop motion video van vette acties en doelpunten die je zelf bedenkt of hebt gezien tijdens een wedstrijd. Maak foto’s, voeg geluiden of de officiële campagnetrack ‘Viva Hollandia’ van Wolter Kroes toe en stuur je video in. Daarmee maak je iedere week kans op vette EK prijzen, zoals een voetbalpakket met o.a. doeltjes en de populaire BRIGHT voetbal, of de hoofdprijs: een Nintendo Switch met FIFA 2021 spel. De app is te downloaden in de Apple Store en Google Playstore. De activatie wordt aangejaagd met 3D animatievideo’s in bumper ads, banners, Instagram Stories, Video link ads en Snapchat.